Vær forberedt på det omskiftelige vejr i Danmark

Navy golf paraply med gratis fragt og hurtig levering

Det danske vejr kan være både lunefuldt og uforudsigeligt. Dage med smukke himmelstrøg ender ofte med kraftige byger, og kun de færreste har aldrig oplevet at måtte søge ly for regn og slud, når pludselig moder natur beslutter sig for at gøre dagene kolde og våde. Denne klassiske navy golf paraply er en smart investering i fremtiden, hvis man ønsker en paraply, der kan holde til det danske vejr, som er let at have med på farten.

Køb her en stor navy golf paraply diameter 120 cm

Blå er en smuk farve, og muligvis en af de mest vellidte her i norden. Det er en farve der vækker tanker om havet og himlen, der udover at være trendy, passer til langt de fleste outfits, hvad enten man er typen, der normalt foretrækker de lidt mere prangende farver, eller hellere ifører sig neutrale nuancer.

Modsat de mere ”dristige” og varme farver, er blå både rolig, kølig og fattet. En stor navy golf paraply behagelig at se på, og besidder en bred vifte af positive farvesymbolske egenskaber, såsom: Ro, autoritet, loyalitet og intelligens.

Med den navy golf paraply er man sikret komfort

Den flotte navy golf paraply til en yderst favorabel pris er fremstillet i et robust design med metalskaft og en ekstra stærk 8-panels skærmramme i metal, beklædt med polyester der let kan klare kampen mod byger og slud under skovturen, eller holde dig tør på de lange gåture igennem byen.

Paraplyens håndtag er beklædt med EVA-skum for at tilbyde brugere et komfortabelt og sikkert greb. Denne solide XL paraply har en ideel skærmstørrelse på 120 cm, for at yde optimal afskærmning selv under regnbyger med kraftige vindstød. Trods paraplyens størrelse, besidder navy golf paraply stadig et tids løst og sporty look med velcro-lukning, og vejer kun 500 gram: Paraplyen er derved let at tage med sig, trods den store skærm, og vejer så lidt at den let kan bæres i rygsækken eller i hånden, når du er på farten.

Der findes 3 andre udgaver af denne paraply find der hedder Oliver hos Paraplybutik. En robust og sikker navy golf paraply til 199 Kr. Denne flotte navy blå paraply sælges til 199 kr. og fragtes nemt med GLS eller Post Nord direkte til posthus eller din adresse. Butikken tilbyder hurtig fragt med GLS hvis du bestiller inden Kl 11.30. Eller er du velkommen til at ringe, da butikken tit er flexible. Køb her en navy golf paraply med en skræm på 120 cm i diameter. Samtlige paraplyer i webshoppen er kvalitetssikret og testet udførligt, for at sikre, at det produkt du som kunde modtager er et produkt webshoppen kan stå inde for, og lægge sit gode ry og omdømme bag. Det vigtigste for os, er at du som kunde får en god oplevelse.

Navy golf paraply med ekstra stor skærm på 120 cm, farven er mørk blå med lige håndtag. Butikken leverer den frem til dig gratis. Hurtigt billigt og nemt her