Husk at have disse ting med på rejsen

Sæsonen er ved at være ovre, men det kan være, at du alligevel er i gang med at planlægge en ferie om et stykke tid. Du har meget god tid, og dette betyder, at du har tid til at få nogle meget vigtige ting på plads. I de her tider er det meget dyrt at rejse, hvorfor det er en god idé at spare så mange penge som overhovedet muligt uden at skulle gå ned på kvaliteten eller mængden af de ting, du køber. Det lyder som en umulig opgave, men det er det faktisk ikke.

Betalingskort

Betalingskort er meget vigtige, fordi det er den måde, danskerne betaler på i udlandet. Man kan selvfølgelig anvende kontanter, men de fleste folk hæver dem via betalingskortet, hvorfor vi er tilbage til diskussionen om betalingskortet. Dette kort kan man få i mange forskellige banker, til forskellige priser og med forskellige gebyrer. De færreste ved, at man betaler et par procent oveni beløbet, hvis man betaler med en udenlandsk valuta. Hvis du går ind og tjekker et køb du har lavet i en udenlandsk valuta, så vil du kunne se forskel på kursen hos din bank og eksempelvis på Google Finance.

Ovenstående kan relativt nemt undgås ved at få et specielt betalingskort. Det er specielt på den måde, at der ikke er eller er lave gebyrer på disse slags transaktioner, og så kan du også hæve penge gratis i udlandet op til et vis beløb. Mange danske banker kræver mindst 30 kroner for at hæve penge i udlandet, og dette har du så hurtigt sparet.

Har man investeret i bitcoin eller lignende, så kan man også smide dem på et kort og bruge det. Dette kaldes i daglig tale for et bitcoin kort, og du kan læse mere om dem herinde.

Forsikringer

Hvis du klikker på det ovenstående link så kommer du ind på en god oversigt over bitcoin kort og specielle betalingskort. Nogle af disse kort har forsikring inkluderet, og du behøver derfor ikke nødvendigvis en rejseforsikring. Du bør dog sætte dig ind i, hvad der er inkluderet. Nogle gange skal man dog på en længere rejse, og der dækker en almindelige rejseforsikring ikke. Der skal man have en længere rejseforsikring, og dette kunne eksempelvis være i forbindelse med udveksling, sprogrejse eller meget andet. Du kan læse mere om rejseforsikringer til udveksling herinde og sammenligne priserne på dem. Husk at tjekke policen inden du siger ja til et tilbud fra et selskab.