5 gode råd til at slå tiden ihjel i lufthavnen

Vi kender det alle. Man kommer 2,5 time før afgang til lufthavnen, og når check-in og sikkerhedstjek er godkendt, så kan ventetiden være svær at slå ihjel i lufthavnen. Vi har samlet de bedste tips og tricks til at slå tiden ihjel i lufthavnen, næsten uanset størrelse. Dog er det ikke alle lufthavne, der er så store, at de har alle mulighederne eller til, at man overhovedet kan gå på opdagelse i dem. Men vi har dog prøvet at finde nogle universale tips og tricks, som du kan benytte dig af, lige meget om det er Singapore eller Tirstrup lufthavn:

Gå på minishopping

Alt efter, hvilken lufthavn du er i, så er der næsten altid mulighed for at snuse lidt rundt. Her kan udvalget variere fra en enkelt kiosk til mange forskelligartede butikker. Selvom du ikke er på udkig efter noget, så er det alligevel hyggeligt at gå rundt og kigge på det store udvalg. Måske du bliver inspireret til at finde noget til din kommende ferie eller rejse, måske ikke. I hvert fald kan du få noget tid til at gå med det i den travle lufthavn.

Få en massage

Langt de fleste tilbyder massagestole, hvor man kan få 10, 20 eller 30 minutter til at gå. En massage i en massagestol koster typisk ikke det store, og så er det altså en god måde at få tømt hovedet for tanker og bare slappe af.

Få en bid mad

De fleste lufthavne kan man få en bid mad og måske endda en øl. Især i de større lufthavne er det faktisk muligt at få en lækker madoplevelse, hvor udvalget er stort og omfangsrigt. De fleste ynder også at få en øl i lufthavnen, mens de kigger på flyene flyve afsted.

Spil et spil

Hvis du ikke har et kort- eller brætspil med, så frygt ej! Vi lever i den digitale tidsalder, hvor det er muligt at få spil, som man kan spille både selv og sammen med andre. Det er en hyggelig måde at fordrive tiden på, og så kan du endda få de kendte klassikere som kabale, yatzy og fisk.

Tag en lur

Hvorfor ikke udnytte tiden fuldt ud? Find et yderområde i lufthavnen og få indhentet den fortabte søvn. Det vigtigste er bare lige at huske at sætte en alarm, så man kommer op i tide til at komme med flyet.