Ting at opleve i London

Dette indlæg er en guide til dig, der skal til England og besøge det smukke London. Det kan nemlig være utrolig svært at finde de rigtige destinationer, når man tager til et andet land. Specielt hvis man ikke har været der før, kan det være overvældende at finde de gode steder. Derfor har vi udarbejdet denne guide til dig, der skal opleve London.

Big Ben og London Eye

Du har med garanti hørt om Big Ben før, og kender derfor lidt til den. Derfor vil det være en rigtig god oplevelse at opleve det store og høje moment i midten af London. Når du befinder dig i eller omkring London, er et stort must at tage turen med London Eye. Med London Eye får du set London fra nye højder, og dermed får du også et rigtig godt syn på Big Ben oppe fra, så du kan se det hele. Turen med London Eye tager 30 minutter, så du har rig mulighed for at nærstudere byen grundt – og få nogle gode billeder til samlingen.

Shoppinggaderne

London er også kendt for de gode shoppingsmuligheder, der er at finde. Der er Oxford Street, hvor de helt store brands har beliggenhed. Her finder du alt fra de store og dyre brands, og til de ”normale” og prisvenlige brands. Londons shoppingsmuligheder er utrolige, og flere af butikkerne er at finde flere steder bare i større og vildere versioner. Så når du lægger din vej mod England, er shopping næsten et must.

Husk forkælelsen og afslapning

Du har formentlig brugt utroligt mange timer på seværdigheder og andre oplevelser i London, at du trænger til noget afslappende. Når man skal opleve seværdigheder, får man gået ubeskriveligt meget rundt, og derfor kan man godt bruge noget afslapning på turen. Massagestole af god kvalitet vil være lige det, som du kan have brug for. Det skal jo heller ikke være en øv-tur, hvor man får ondt i hele kroppen. Husk derfor også at tage nogle pauser på de gode og luksuøse caféer og restauranter rundt omkring.

Buckingham Palace

En ting der også er værd at vende forbi, er Buckingham Palace, hvor den nye konge har bopæl i London. Kong Charles har overtaget tidligere dronnings bopæl, og det er generelt en meget smuk oplevelse at se paladset. Den flotte bygning og de flotte statuer omkring er meget eventyrlige. Det store hegn, som er belagt med guld, er også en oplevelse i sig selv. Det hele er bare godt gennemført, og helt klart værd et besøg.