Oplev en vanvittigt fed forestilling

Det er ikke hver dag, hvor man kan finde den helt rigtige undskyldning for at tage i teatret, men nu er den her! For nu kommer forsættelsen nemlig på sidste års succes fra Glassalen i Tivoli. Og har du ikke set første del? Så frygt ej, for du kan nemlig sagtens se og elske opfølgeren, selvom du ikke har set første del. Den hylemorsomme og satiriske musical kan ses fra 15. november og to måneder frem, så det er bare med at finde dine billetter nu!

En indbagt pizza eller en ny leder

Sidste års Don Calzone er gået på pension, og en ny er trådt i hans sted. Det giver på ny en masse udfordringer i familievirksomheden i Miami, som lider under nye roller som Donald Dump og the Cuban. Der er altså lagt i kakkelovnen til en hylemorsom juleoplevelse for hele det voksne publikum. Så det er bare at slå et smut forbi den nye forestilling who killed don calzone. Så selvom titlen lyder en smule som den indbagte pizza nede fra pizzamanden, så er det altså omkring den store leder i Miami.

Forestillingen går næsten hver dag i perioden, dog med pauser over julen, så der er ingen undskyldninger for at komme afsted. Heldigvis er der rig mulighed for at få billetter endnu, så du kan komme afsted til lige dén forestilling, du ønsker. Priserne ligger typisk på mellem 200 og 425 kroner alt efter, hvor stor betydning pladsen i salen har for dig.

Tivoli og glassalen

Når man køber billetter til musicalen, så får man også meget mere med i prisen. For det lukker nemlig ikke kun dørene op til glassalen og selve forestillingen, men den åbner også op til Tivoli. Faktisk er det en adgangsbillet til Tivoli hele dagen, så du har rig mulighed for at kigge nærmere på haven, restauranterne og forlystelserne i parken.

Glassalen er heller ikke en hvilken som helst sal. Faktisk var den engang Tivolis koncertsal og blev også kaldt således. Den var yderst eksotisk med sine kulørte glaspartier, der blev spejlet i vandet fra Tivoli Søen. Her kunne man komme ind og høre koncertmusik og danse med. Det har dog ændret sig med tiden, og glassalen bliver i dag hovedsageligt brugt til teaterforestillinger og musicals. Den smukke sal gør sig utroligt godt, og den bliver hverken mindre farverig eller spændende af at have en sjov og anderledes musical til at spille op i den.